Aanbieding!

Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE

De Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE Wit heeft 18 automatische programma’s, voor het bereiden van verschillende soorten broden. Zo maak je er glutenvrij brood mee maar gebruik je deze broodbakmachine ook om pizzadeeg mee te bereiden. De starttijd stel je maximaal 13 uur uit. Handig, want zo word je elke ochtend wakker met een lekker warm en vers brood. Houd jij van brood met een knapperige korst of is een zachte korst meer jouw ding, dit stel je naar eigen wens af. En aan de veiligheid is ook gedacht; door de koele wand blijft de buitenkant van de broodbakmachine koud.

169.00

Beschrijving

Smaakvol, krokant en zelfgemaakt met de Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE

Croustina broodbakmachine maakt de broodliefhebber in je los. De speciale touch? De heerlijkste harde korst die je thuis kunt maken en proeven. Met de Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE kun je allerlei soorten brood bakken in een prachtig ovale vorm in ambachtelijke stijl. Dankzij speciale programma’s voor pizzadeeg, jam en cake kun echt creatief zijn. Jouw brood met jouw persoonlijke keuze.

Jouw brood met jouw keuze

Zou het niet geweldig zijn om elke dag te kunnen genieten van heerlijk zelfgebakken brood, precies zoals jij het wilt en met een heerlijke harde korst? Met Croustina broodbakmachine kun je met één druk op de knop veel verschillende soorten brood maken. Laat je fantasie de vrije loop om eiwitbrood, polentakorst of cashewbrood met kurkuma te maken. Of één van de vele andere mogelijkheden! Jij beslist over de ingrediënten, voor jouw gezonde, smakelijke momenten.

Revolutionaire zelfgemaakte krokante korst

Breng de bakkerij naar jouw huis met de Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE broodbakmachine. Nu kun je heerlijk knapperig brood maken in een perfecte ovale vorm. Innovatieve technologie maakt het mogelijk met een perfect afgestemd bakproces.

Het geheim achter de korst van de de Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE

Croustina bevat het geheim voor een onweerstaanbare, knapperige aromatische korst. Ovenachtige warmte wordt bereikt door de innovatieve, nieuw ontworpen bakstructuur en warmtereflecterend binnendeksel. Je brood wordt op consequente wijze tot knapperige perfectie gebakken.

Zelfgemaakt en gezond brood

Pas ingrediënten aan je huidige voedingsplan of trainingsregime aan, zonder afbreuk te doen aan de smaak. Je kunt je dagelijkse, uitgebalanceerde dieet verbeteren met zelfgebakken eiwitbrood en andere gezonde opties.

De smaak van variëteit

Als je je het kunt voorstellen, kun je het maken. Met Croustina kun je creatief worden met perfecte resultaten. Doe je ingrediënten erbij en kies uit de verscheidenheid van 18 programma’s. Je ideale brood wordt gebakken met slechts een druk op de knop, van knapperig volkoren tot zachte brioche. Kies voor zacht brood je broodgrootte en zelfs de tint als je lichtere of donkerdere korsten wilt. Waarom maak je geen heerlijke cake, jam of pizzadeeg? Het is allemaal mogelijk, inclusief glutenvrije opties.

Temperatuursensoren voor perfecte bakresultaten

Perfect brood heeft de perfecte temperatuur nodig. Croustina zorgt telkens voor een consistente bakervaring, met niet één maar twee sensoren. Door het volgen van zowel de interne als externe temperatuur wordt het programma bij elke stap aangepast en geoptimaliseerd. Het beslist wanneer en voor hoelang het brood te laten rusten, te kneden en te laten rijzen, gisten en bakken. Wat de klimaatomstandigheden ook zijn, je geniet van dezelfde heerlijke resultaten.

Klaar wanneer jij het bent

Voor nu … of later. Met de eenvoudige, programmeerbare timer van Croustina kun je beslissen wanneer je brood klaar zal zijn – tot 13 uur van tevoren. Voor ontbijt, diner of je middagpicknick. De keuze is aan jou.

Experience Fresh

Geïnspireerd door de Japanse waardering voor smaak en gezond koken, hebben ze bij Panasonic manieren bedacht om gezonde voedselervaringen op een eenvoudige manier waar te maken.

De Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE broodbakmachine

Elke dag genieten van uw zelfgebakken brood? Dat kan met de SD-ZP2000WXE. Door innovatieve technologie is er een perfect afgestemd bakproces waardoor je met de Croustina van Panasonic de lekkerste, verse broden bakt. De innovatieve, nieuw ontworpen bakstructuur leidt tot ovenachtige warmte en de binnendeksel is warmtereflecterend. Dit leidt samen tot een heerlijk knapperig brood. De Croustina heeft 18 verschillende bakprogramma’s. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit volkorenbrood, brioche, pizzadeeg of zelfs jam. Maar ook zijn er programma’s voor glutenvrij brood en glutenvrije cake. Dankzij de timer die tot 13 uur vooraf instelbaar is, heb je het hele bakproces in de hand. Geniet hierdoor elke ochtend van heerlijk zelfgebakken brood! Door het mooie, moderne en elegante ontwerp en de witte kleur past de broodbakmachine in elke keuken.

Met deze Panasonic SD-ZP2000WXE broodbakmachine kun je allerlei soorten brood bakken in ambachtelijke stijl. Dankzij speciale programma’s voor pizzadeeg, jam en cake kun je alle kanten op. Met één druk op de knop kun je zoveel soorten brood maken als je wilt. Denk aan eiwitbrood, polatenkorst of cashewbrood. Met de speciaal ontworpen programma’s kun je perfect glutenvrij brood- en cake resultaten bereiden. Voeg je ingrediënten toe en kies uit de verscheidenheid van 18 programma’s. De SD-ZP2000WXE zorgt elke keer weer voor de perfecte bak ervaring met niet één maar twee sensoren. Door het volgen van zowel de interne als externe temperatuur wordt het programma bij elke stap aangepast en geoptimaliseerd. Het beslist wanneer en voor hoelang het brood je moet laten rusten, kneden en laten rijzen, gisten en bakken.

De Croustina SD-ZP2000 broodbakmachine is de perfecte oplossing voor iedereen die van heerlijk en vers brood houdt. Wat maakt deze broodbakmachine zo speciaal? Het geeft het brood een ongelooflijk lekkere korst alsof vers van de bakker komt. De praktische ovale bakvorm van de Croustina broodbakmachine is ideaal voor verschillende soorten brood. De maximale hoeveelheid meel bedraagt 500 gram. De 18 programma’s zorgen voor gezonde afwisseling met deze Panasonic broodbakmachine. Dankzij de krasbestendige keramische coating kan het afgewerkte brood gemakkelijk uit de bakvorm worden gehaald en met de tijdsuitstel van 13 uur kun je elke dag van vers brood genieten.

Veiligheid

En aan de veiligheid is ook gedacht; door de koele wand blijft de buitenkant van de broodbakmachine koud.

Programma

De Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE heeft 18 automatische programma’s, voor het bereiden van verschillende soorten broden. Zo maak je er glutenvrij brood mee maar gebruik je deze broodbakmachine ook om pizzadeeg mee te bereiden. Houd jij van brood met een knapperige korst of is een zachte korst meer jouw ding, dit stel je naar eigen wens af.

Uitsteltijd

De starttijd stel je maximaal 13 uur uit. Handig, want zo word je elke ochtend wakker met een lekker warm en vers brood.

Hoogtepunten van de Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE broodbakmachine

  • Programma’s voor brood met een harde korst, zacht brood, cake, pizzadeeg, jam en glutenvrij brood en cake
  • Ovaalvormige broodpan met een krasbestendige keramische coating
  • Temperatuursensoren en digitale timer

Inhoud levering

  • Broodbakmachine
  • Kneedhaak
  • Gebruiksaanwijzing met recepten

Extra informatie

Model

Panasonic

Meegeleverde accessoires

Geen meegeleverde accessoires

Aantal programma's

18

Afmetingen zonder verpakking (b x h x d)

27-x-34-x-404-cm-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2

Antiaanbaklaag

Ja

Antislipvoetjes

Ja

Automatische afslag

Ja

Automatische uitschakeling

Ja

Bediening

Knoppen

BPA-vrij

Ja

Computergestuurd kookprogramma

Ja

Deksel met kijkvenster

Nee

Deksel met vulopening

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor cakedeeg

Ja

Gewicht (gram)

7

Glutenvrije programma

Ja

Inclusief kookboek

Ja

Indicatielampje

Ja

Inhoud (g)

780

Inschakeltimer

Ja

Instelbaar bruiningsniveau

Ja

Kleur

wit

Koele wand

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Maximaal broodgewicht (gram)

780

Maximum time broodmachine

13

Met maatverdeling

Nee

Minimum broodgewicht (gram)

530

MPN (Manufacturer Part Number)

SD-ZP2000WXE

Programma voor

Cakedeeg, glutenvrij-brood-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2-2, Pizzadeeg

Programma voor jam

Ja

Reparatie type

Carry-in

Signaaltoon voor extra ingrediënten

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Timer

Ja

Uitneembaar bakblik

Ja

Vaatwasserbestendig

Nee

Vermogen (Watt)

700

Verpakking breedte (mm)

405

Verpakking hoogte (mm)

328

Verpakking lengte (mm)

474

Verpakkingsinhoud

Broodbakmachine

Verschillende broodafmetingen

Ja

Waarschuwingssignaal

Nee

Warmhoudfunctie

Nee

Panasonic Croustina SD-ZP2000WXE
Prestaties
Vormgeving
Gebruikersgemak
Duurzaamheid
Positief
Het bakblik en de kneedhaak zijn voorzien van een keramische coating, hierdoor blijft het brood niet plakken
Heeft een speciaal programma voor het maken van glutenvrije recepten
Met 18 automatische programma's maak je gemakkelijk speciale broden met deze broodbakmachine
Jammer
Extra ingrediënten zoals noten en rozijnen moet je handmatig toevoegen
De machine heeft geen warmhoudfunctie om het brood langer warm te houden
4.5
Onze score

Bij de goedkoopste 
aanbieder

Zodra het product ergens
in de aanbieidng is