Aanbieding!

Princess 182060 Digitale Airfryer Deluxe XXL - Heteluchtfriteuse - Inhoud 5.5 liter

De 182060 Digital Airfryer Deluxe XXL van Princess heeft een luxe uitstraling met RVS behuizing, waardoor dit het perfecte item is om op je keukenblad te laten staan. Daarnaast heeft de combinatie van het grote volume van 5,5 liter en het hoge vermogen van 1700 watt een bijkomend voordeel.

89.99

Beschrijving

De Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL is een heteluchtfriteuse met een RVS behuizing, een inhoud van 5.5 liter en een vermogen van 1.700 watt. Hiermee is deze Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL heteluchtfriteuse geschikt voor 1000 gram friet tegelijkertijd om te bereiden. Door het digitale bedieningspaneel is de heteluchtfriteuse eenvoudig te gebruiken.
De Princess 182060 Aerofryer is werkelijk geschikt voor ieder moment. Zo serveer je in het weekend een volle schaal bittergarnituur en doordeweeks een gezonde maaltijd. De Princess 182060 Aerofryer Deluxe XXL is geschikt voor het bereiden van frietjes, vlees, cake en snacks.
Goed om te weten
De heteluchtfrituse en alle onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. Je kunt ze daarom het beste schoonmaken met een sopje en niet in de vaatwasser stoppen.
Met een extra grote inhoud van 5.5 liter is dit een grote heteluchtfriteuse. Goed om rekening te houden met een opbergruimte.
Let op dat je de Aerofryer wel genoeg ruimte rondom heeft. Plaats niets boven op het apparaat en zorg ervoor dat er altijd 10 centimeter vrije ruimte rondom het apparaat is om verstoring van de luchtstroom te voorkomen.
Als je voedsel met veel vocht (bevroren friet met veel kristallen) in de aerofryer doet kan het zijn dat er wat stoom langs de bak naar buiten komt. Dit is niet schadelijk voor het apparaat.
Productvoordelen van de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL De Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL heteluchtfriteuse heeft verschillende functies waardoor de Princess 182060 Aerofryer handig is in gebruik, zoals een temperatuurbereik van 80-200 graden. Mede dankzij de snelle lucht convectie kun je zonder het gebruik van olie gezond frituren. Het bedieningspaneel met 8 voorgeprogrammeerde programma’s oogt namelijk niet alleen mooi, maar deze is ook erg gemakkelijk te bedienen. Zet bijvoorbeeld de digitale timerfunctie (60 min) of stel de automatische uitschakeling in.
De Princess Aerofryer blijft stevig staan dankzij de antislipvoeten. Door de oververhittingsbeveiliging hoef jij je geen zorgen te maken voor oververhitting.
Redenen om voor de Princess 182060 Digital Aerofryer Deluxe XXL te kiezen:
Ruime capaciteit van 5.5 liter, geschikt voor 1000 gram friet.
RVS uiterlijk met een eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel.
Gezond frituren zonder gebruik van olie.
Oneindige opties om heerlijke maaltijden te serveren op tafel

Bij de goedkoopste 
aanbieder

Zodra het product ergens
in de aanbieidng is